frrcokla baby headbands and prints logo, cute cat logo design


FRRĆOKLA su unikatne, sa ljubavlju ručno pravljene trake za kosu za bebe i devojčice namenjene fotografisanju ili proslavi prvog rođendana, krstenja ili izlaska iz bollnice. Tu su i unikatni aksesaoari-grančice za venčanje.


Mia Manolo Accessories (Frrćokla) makes unique dainty baby girl headbands, newborn tiebacks, fabric flowers, newborn photo props. There are also unique handmade bridal hair accessories. All handmade tenderly with love.


Kod mene u kraju za kovrdžavu kosu kažu FRĆKAVA kosa, a za kovrdžicu, loknu, FRĆOKLA, ne frcokla nego baš sa Ć. Od kako je bebi porasla kosa i počela da se kovrdža sve češće sam je zvala Frćoklice, a budući da vrišti od sreće kada vidi macu, dogodio se taj kratak spoj u mojoj glavi i stvorio macu Frrćoklu :-)!


Kako je nastala Frrćokla

Kako neko reče -kako moje dete raste, porasla sam i ja sa njom- srećom ne fizički (što je mnogo mnogo je)… Stvari na koje nisam obraćala pažnju, koje me nisu zaokupljale, i to one sitne, ušetale su u moja život na velika vrata.
Biti mama devojčice je nešto predivno, nešto o čemu sam maštala i tugovala kada su greškom lekari rekli da nosim dečaka. Iako više razbojnik nego fina cica i moja devojčica ima razne prilike u kojima baš i ne može da bude u trenerci i izlizanim helankama. Nismo ni godinu dana imali kada je gospođica bila pozvana na jedan prijem za koji je naravno morala da ima prigodan i lep autfit. Bačena u vatru i novi svet, shvatila sam da bi pored nasleđenih uobičajenih stvari stvarno bio red da joj kupimo haljinicu i skockamo je za taj dan, ništa preterano, samo da eto bude prava gospođica.

Počelo je uklapanje postojećih sa novim stvarima i odjednom sam shvatila da je na sve to prosto neophodan neki aksesoar koji će joj dati poseban sjaj. Obzirom da je mama dizajner u krafti rafti stilu (ovo samo mame razumeju) odmah sam se bacila na pravljenje posebne trake za kosu. Shvativši koliko je traka lepa, a sam čin zanimljiv, napravila sam i jednu za poklon gospođici koja nas je ugostila. Pored toga mama je imala joooš unikatnih ideja…
Odmah potom došlo je krštenje i rođendan, a autfiti i trake i pokloni samo su se nizali.

Dok Vatrica spava, mama se uredno inhalira silikonskim lepkom i najpažjivije i nežnije lepi perle, stvara nove cvetove, dizajnira, mašta kako usrećuje još neku frćoklicu, a da ste joj pre dve tri godine rekli da će to da radi ne bi vam verovala. Deca su čudo.


 

Pa, Frrćokla i ja vam želimo da se družimo još dugo dugo u sreći, zdravlju i izobilju 🙂 !
Vidimo se na Frrćokla Fejsu (frrcokla trake za kosu za bebe i devojcice), Instagramu (miamanolo_frrcokla), Twitter-u,
izaberite poklon za one najmanje i najdraže, jedva čekam da ćaskamo i smislimo neke nove prelepe proizvode!

See you all on Frrcokla Facebook Page, Instagram or Twitter! Looking forward to talk to you and design some new cool stuff!

 

Znate već – Email: mirjanadesign@gmail.com
Tel: +381 69 505 3205

S ljubavlju,
Vaša Mia

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti i sledeće HTML tagove i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>