anemone HAIR FLOWER MIAMANOLO FRRCOKLADOBRODOŠLI! 

Ja sam Mirjana Manojlović i ovo je moj blog! Ovde ćete naći teme koje me okupiraju, a to su moj pogled na život, roditeljstvo ili biti mama jednoj devojčici, dekoracija, uradi sam/DIY projekti, grafički dizajn i moj rad u Frrćokli.
Blogom pokušavam da objedinim sve svoje ljubavi i hobije, a prvenstveno pisanje kojim se bavim od svoje 6. godine, a koje sam nepravedno zapostavila radeći u sferi dizajna.

Želim da ti moji tekstovi pomognu, da se možda prepoznaš, da ti ulepšaju dan ili  promene pogled na svet, nađu rešenje ili pak samo zamisle.

Ne ustručavajte se da komentarišete jer da ne želim interakciju i dalje bih pisala dnevnik (znate onaj što smo svi pisali švrakopisom da mama ne bi mogla nikad da ga pročita ako ga slučajno nađe. 😉 )

 

 

 

Ukoliko želite saradnju, slobodno mi se javite putem mejla mirjanadesign@gmail.com ili preko socijalnih mreža.

MIA MANOLO on Facebook

MIA MANOLO on Instagram

FRRĆOKLA on Facebook

FRRĆOKLA POSTER on Instagram

Znam da ono što se radi srcem jednostavno isplivava iznad ostalog sadržaja i pronalazi put do pravih ljudi, tako znam da će moj blog doneti mnoga divna poznanstva i puno novih, divnih kreativnih projekata.
Neka vaše i moje ostvarivanje snova počne!


S ljubavlju

Vaša Mia

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti i sledeće HTML tagove i atribute:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>